Jdi na obsah Jdi na menu
 


Volejbal-červen 2012

Hezké a slunečné dny nám zatím ukazují záda, a zahrádkáři si mnou ruce, že nemusejí zalévat své zahrádky. V našem případě jsme tak trochu smutní.

Sportovní aktivitu si mládež a někteří dospěláci vynahrazují u laptopů a televizorů. My však nezahálíme a připravujeme pro nás všechny, historicky první zápolení ve volejbale.
 
Pamatujete na naši Májku? Sloužila celý měsíc květen na hřišti jako symbol jara. Po jejím skácení jsme se ji rozhodli nezlikvidovat, nespálit. Vzhledem k tomu, že je to krásné dřevo,fotografie0037.jpg poslouží i nadále k bohulibému účelu. S Petrem Pustějovským jsme se pustili do výroby sloupů na volejbalovou síť. Šikovnost, hlavně karosáře, umožní hrát nejen volejbal, ale třeba benbinton či nohejbal.  Uvidíme, s jakým zájmem se pustíte do sportovních zápolení. Podle toho budeme pro Vás pořádat turnaje, nebo závody. Termín toho nejbližšího zatím není znám. Klokočovští organizátoři se ale budou snažit uskutečnit turnaj ve volejbale co nejdříve, snad do konce tohoto měsíce. Snad už jen aby bylo hezké počasí.
 
Pro Vás je však už nyní důležité, sestavit si svůj tým a sledovat informace, které budou samozřejmě zde a na plakátech.
 
Nakonec dodávám, že p. Jeník je ochoten, dle svých možností, nám hřiště min. na letošní rok půjčit ke sportovním a kulturním aktivitám. Tímto mu jménem celého Klokočova Děkuji.