Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítání T.Tomečka 13.1.2014

Motoristický závod v Africe s názvem Africa Eco Race skončil a naši hrdinové se z něj vrátili domů.  Přesně v 19:35 dle plánu přijel autobus k příborské poště, kde se sešlo asi 40 lidí z Klokočova, Příbora a okolí aby uvítali naše závodníky, kteří se na tomto závodě umístili na vítězném, prvním místě. Nebyly by to ovšem Klokočovjané, aby jejich návrat připomínal cestu domů ze zaměstnání.

Po vystoupení na ně čekal uvítací výbor v čele se "klokočovskou selkou" Helčou Filipovou, která se ujala vítání hrdinů se šampaňským a klobásníky v ruce. Tomáš ale i ostatní kluci co mají rodinu, se okamžitě objali se svými nejbližšími. První na řadě byly jejich děti, manželky a nakonec vřelé stisky rukou svých kamarádů, známých a hlavně fanoušků co jim přišli blahopřát k vítězství. Ke gratulantům se přidal také náš starosta p.Strakoš, který klukům pogratuloval a předal rovněž láhev šampaňského.

Nemohla chybět naše příborská televize LTV a navíc také ČT, kteří musely ihned vyzpovídat naše závodníky. mmj. záznam z natáčení můžete shlédnout dnes,tj 14.1.2014 na ČT1 v 18:00h a na LTV ve středu 15.1. v obvyklých časech 4.45, 10.45, 16.45, 22.45 hod.

 

Nakonec Vám ještě představím jména 5-ti ( příboráků ) z celkových 11-ti závodníků a zúčastněných na tomto těžkém závodě v našich barvách, které jsme vítali:

  • Tomáš Tomeček - řidič vítězné Tatry,
  • Pavel Kletenský a Jaroslav Žerdík - Tomášovi mechanici. Byli na ralley poprvé a vůz si velmi pochvalovali.
  • Patrik Pavlačík - navigátor, a Petr Kostelník - řidič - oba jeli ve sběrném voze Balai
  • Petr Foltýn z Lubiny, řidič druhého vozu Balai.

 Budeme se snažit zorganizovat také besedu se závodníky v nejbližším termínu. Zájemci o účast, sledujte proto prosím tyto stránky, aby vám nic neuniklo.

Fotografie jsou ve fotoalbu, video ve VIDEÍCH.

Omluvte kvalitu, jsem zatím držitelem pouze mob. telefonu kde natáčím a fotím.