Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. turnaj ve Stolním Tenise 28.12.2015

Dne 28. prosince proběhl již tradiční Klokočovský turnaj ve stolním tenise. Jednalo se již o 6.ročník. 

Klání se opět konalo ve velké tělocvičně základní školy npor. Loma. 

Letošní počet hráčů byl, stejně jako v loňském roce, 28. Po deváté hodině proběhlo losování skupin a krátce poté zahájení samotného turnaje. Pánové hráli ve dvou skupinách po 10 hráčích, dámy utvořily jednu skupinu po 8. Po základních skupinách následovalo play-off.

 Hráči, kteří již byli z turnaje vyřazeni, si krátili čas povídáním, povzbuzováním, či hraním volejbalu ve vedlejší tělocvičně. 

Poprvé v historii našich turnajů, bylo k vidění finále otec versus syn. V tomto klání víc přálo dravému mládí, proto syn Jan Seibert porazil svého otce Olina. V zápase o třetí místo byl taktéž k vidění souboj generací. Zde to dopadlo přesně naopak a zvítězila přece jenom ta zkušenost. Jan Šimíček porazil Filipa Tilla. 

Ženská kategorie – vítězství obhájila Adéla Fabrigerová, na krásném druhém místě skončila Pavla Filipová. Odměnu za třetí místo si odnesla Karin Šimíčková, která v souboji o třetí místo porazila Věrku Krpcovou.

Vyhlášení a následné zakončení proběhlo v hospůdce Jall pod taktovkou Karla Tilla staršího a předsedy občanského sdružení Petra Pustějovského.

 

Libor Pustějovský