Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.dětský maškarní Ples 18.3.2017

Hezký den. Máme za sebou sedmý a tak trochu symbolický šťastný ročník našeho klokočovského maškarního plesu pro děti. Opravdu nečekaně velký zájem o náš ples nám „nahnal hrůzu“. Každým rokem byl počet kolem těch třiceti dětí plus jejich rodiče nebo známí. Což je pro skotnický sál tak akorát. Letošní ročník bude s 59. dětmi opravdu zkouška ohněm. To jsme si všichni pořadatelé před zahájením mysleli. Ovšem to pouze do počtu....pravda, vystrašilo nás to a sál byl do posledního místečka zaplněn, navíc museli ještě někteří hosté bohužel stát. To se ovšem neodrazilo na „kvalitě“. Všechny děti byly zázračně hodné, a naše obavy o jejich zvládnutí nebyly na místě. Děti byly ukázněné a byla radost s něma pracovat a bavit se.

Ty si celé odpoledne dle mého názoru patřičně užily a bavily se.

Pod taktovkou tety Lindy a její dvou pomocnic mmj. Indiánky a pirátky, se děti účastnily různých soutěží a her, které byly odměněny sladkostmi.

Po celý den se nabízely sladkominy v podobě věnečků, indiánků, chlebíčků atd. v naši režii a v hospodě bylo nabízeno alko či nealko a navíc párky a hranolky.

Nesměla chybět tradiční tombola, kde každé dítko muselo vyhrát. K závěru byly také vyhodnoceny nejhezčí masky dne. Dráček, hříbek a víla vyhráli za ty nejlepší, dort. To ale neznamená, že ostatní nebyly hezké. Všechny masky měly děti nádherně zpracované a bylo vidět, že se rodiče opravdu snažil,i aby byly jejich ratolesti "k sežrání" smiley 

Závěrem pro radost dětí bylo na zem spuštěno na padesát balónků, které byly po celý den součástí výzdoby. Každý rok jsme se těšili na jejich praskání a likvidaci. S překvapením jsme sledovali, jak si děti svůj balónek střeží, neničí a hezky si s ním hrají.....no, doba se mění.

To už bylo ovšem před šestou hodinou večerní a pomaloučku se dítka rozcházely do svých domovů.

 

Jestli můžu celkově zhodnotit, tak to byl jeden z těch vydařených naších akcí a jsme rádi, že se lidem líbí a ne jen u nás v Klokočově, ale také v širším okolí. Těšíme se na Vás opět příští rok, Váš Klokočov.