Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.klokočovský turnaj ve stolním tenise 28.12.2011

Máme za sebou opravdu náročný,sportovní den. Turnaj v Pingpongu hraný o dvanácti odvážných borců skončil neočekávanými výsledky. Oproti loňskému ročníku byl ten letošní opravdu jiný. Ti z řad posledních se posunuli i o několik míst směrem k bedně. Skokanem roku se stal bezesporu Petr Pustějovský, který se zlepšil od loňska o sedm příček. Jeho mladší syn Zdeněk byl také o dost lepší. Prostě ten rok přípravy byl znát, každopádně.

p1200526.jpg

Po vysilujícím souboji jsme se skoro všichni sešli u Karlíka na hrázi, aby proběhlo v klidu vyhodnocení a rozdání cen výhercům. Až na pana Ščudlíka jsme byli kompletní. To ale nebylo překážkou se s chutí pustit do výborného gulášku, který nám ráda a s láskou připravila paní Jana Pustějovská s maminkou. Proto jim moc děkujeme, že hlavně poraženým spravily chuť. Po baště se  dostalo na již zmiňované vahlášení výsledků, a tady je máme......


  1. místo: Ščudlík Pavel
  2. místo: Fodor Pavel
  3. místo: Till Karel st.
  4. místo: Till Karel ml.
  5. místo: Biža
  6. místo: Nyvlt Luděk
  7. místo: Pustějovský Petr
  8. místo: Pustějovský Zdeněk
  9. místo: Filip Petr ml.
  10. místo: Szydlowski Karel
  11. místo: Till Miroslav
  12. místo: Filip Petr st.

První tři dostali na zakázku vyrobené plakety od Mirka Tilla , dárkový pytlíček od sdružení s nějakou tou lahvinkou, a s ostatními pamětní diplomy.

p1200541.jpg

 

 

 

 

zbytek fotografií z turnaje naleznete ve fotoalbu.

 

 

 

Již nyní se těšíme na třetí utkání tohoto bohulibého sportu, který bude tradičně zařazen mezi vánoční svátky. Proto bedlivě sledujte stránky, aby jste se mohli VČAS zaregistrovat.