Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.ročník - Klokočov Volejbal Cup 2013

 

Po delší době konečně slunečné počasí, které nám hrálo do karet. Druhý ročník klokočovského turnaje ve Volejbale se dle očekávání vydařil a sportovci tak samo jako pořadatelé byli spokojeni.

 

 

Již v sedm hodin ráno se začalo chystat a připravovat na tak očekávaný, sportovní zážitek.

 

 

Před devátou hodinou se začaly sjíždět týmy z Mořkova, Kozlovic, Příbora, Klokočova a někteří jedinci z Kopřivnice či Trnávky. Po registraci, úvodním proslovu a přivítání se ujasnili pravidla, systém hry a postup při vyhlášení vítězů.

 

 

Kromě nepostradatelného, čepovaného piva se nabízely vynikající klobásy, alko i nealko. Během samotných mačů byla ale vlivem vedra nejvíc v permanenci hadice s chladnou vodou, kterou se dobrovolně nechali hráči osvěžovat.

 

 

Na turnaji se utkalo dohromady 6 týmů, kteří hráli každý s každým. Jelikož sluníčko nám všem dávalo pěkně do těla, se zápasy protahovaly a brzo byla vidět únava u většiny hráčů. Systém hry byl popravdě nedořešený, zápasy byly dlouhé a čekací doba dalších her nekonečná. Máme ponaučení, že při větším počtu týmů je nutné řešit turnaj formou skupin.

 

 

Nakonec se ale zápasy po snížení bodového systému zdárně odehrály všechny a vyhlášení umístění se zúčastnila většina i když u vítězného týmu jen jejich zástupce.

 

Zhruba v 18:30 se odehrál ten poslední a  proběhlo ihned vyhlášení výsledků, který je zde:

 

1.      OLDBOYS TEAM – MOŘKOV

2.      FINSKO

3.      BIŽA TEAM

4.      MORE TEAM

5.      BUČINA – KOZLOVICE

6.      KRFINOŠITI

 

 

Pogratulovali jsme vítěznému týmu z Mořkova a zároveň  předali náš Putovní Pohár do rukou jejich zástupci.

 

 

Při vyhlašování a rozdávání cen třetí a čtvrté místo bylo chybou zápisu prohozeno. Tímto se oběma týmům sdružení omlouvá. ( ve fotoalbu u posledního fota je chyba na soupisce označena )

 

 

Doufáme, že nejen to nám zúčastněné týmy prominou a nezanevřou na naše aktivity a v příštím ročníku se třeba opět uvidíme.

 

Jsme velmi rádi, že v dnešní době mají mladí kromě počítačů a jiných „sedavých“ zájmů také touhu sportovat.

 

Všem děkujeme za účast a ………… sportu zdar.

Fotografie z turnaje naleznete ve Fotoalbu.