Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.turnaj ve volejbale 16.6.2018

7. ročník o Klokočovský, putovní pohár ve volejbale

 

 

O jednom červenovém víkendu dne 16.6.2018 proběhl v Příboře již 7. ročník Klokočovského poháru ve volejbale. Na klokočovském hřišti vyrostly dva kurty, které dne hostily celkem 7 družstev. Kromě hráčů z domácího Příbora, přijeli též z Kopřivnice, Mořkova, Kozlovic, Ostravy, ale i ze Slovenska, či dalekého Portugalska.

Po nezbytných ranních přípravách, jsme turnaj zahájili krátce po 9 hodině a chvíli na to se již začalo hrát. Formát turnaje jsme zvolili „každý s každým“, ale každý zápas měl mít kratší sety. Turnaj tedy netrval tak dlouho, a jednotlivé zápasy vypadaly zajímavěji, protože každý bod rozhodoval.

V čase mezi zápasy bylo možno zakoupit nějaké to pivko, klobásky, sladkosti, či jiné pochutiny.

Na kurtech panovala pozitivní nálada a často se ozýval smích a škádlení. Narozdíl od předchozích ročníků, kdy buď pražilo nemilosrdné slunce, nebo lilo jak z konve, počasí vyšlo náramně. Okolo poledne se zatáhlo a poté se už „Oskar“ prakticky neukázal.

Turnaj jsme oficiálně ukončili cca ve 4 hodiny. Už bylo načase, protože došlo pivo :-). Žízeň byla vskutku nevídaná. Po urputných bojích dopadl turnaj následovně. Na 3. místě se umístili domácí klokočovjané a na druhém „nováčci“ z Kopřivnice. Na příčce nejvyšší se umístil tým složený z hráčů Mořkova a domácího klokočova. Za zmínku stojí že v tomto vítězném družstvu, hrál náš předseda Petr Pustějovský. Závěrem bych chtěl poděkovat všem zúčastněným hráčům. Mnoho z nich se ochotně nabízelo a pomáhali při organizaci.

Chtěli bychom také poděkovat městu Příbor za podporu. I díky ní se mohl turnaj uskutečnit.

 

Za O.s.Klokočov z.s. Libor Pustějovský