Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. turnaj ve stolním tenise 27.12.2018

Když jsme ráno všechno připravovali, sami jsme tomu nemohli uvěřit, že je to již 9 ročník.

Za dobu devíti let se již okolo našeho turnaje vytvořilo jakási komunita a jsme velice rádi, že se vždy mezi Vánoci a novým rokem setkáme, pobavíme se a ještě si při tom zasportujeme.

Na rozdíl od dob minulých, letos bohužel nebyla otevřena ženská ani dětská kategorie.

I tak se sešlo celkem 16 hráčů. Další přátelé a kamarádi se přišli podívat a povzbuzovat.

Po rozlosování hráčů do dvou skupin, byl turnaj v 9:30 zahájen. Ve skupinách po 8 se hrálo formou každý s každým. Počítal se každý bod, protože do osmi-finále postupovali všichni a každý se snažil vytvořit si co nejlepší pozici do play-off. Již tady jsme mohli pozorovat největší adepty na vítězství.

Kolem 12-té hodiny se povedlo odehrát základní skupiny a všichni netrpělivě čekali na výsledky druhé skupiny, aby zjistili svého soupeře do osmi-finále. Tady už je to jen loterie.

Po odehrání semi-finále jsme sklidili všechny stoly až na jeden, kde se odehrál zápas o bronz a finále. Zápasy o medaile byly a nepochybně divácky nejatraktivnější, proto se hrály na 3. vítězné sety.

Na prvním místě se nakonec umístil, stejně jako loni, Oldřich Seibert, na druhém Petr Rzepka. Třetí místo náleží nováčkovi našeho turnaje Jiřímu Kubáňovi a čtvrté Lubomíru Čechovi.

Vyhlášení vítězů a občerstvení bylo připraveno v hospůdce JAAL.

Příští rok nás čeká jubilejní 10 ročník, proto se pokusíme vymyslet něco speciálního.

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným a těšíme se na Vás opět za rok.


 

Za O.s Klokočov z.s. Libor Pustějovský