Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krmáš 9.9.2013

Klokočovský Krmáš 2013

 

 byl oproti nedělní příborské pouti, bohužel ve znamení deště a chladu. To ovšem neodradilo hlavně nejen klíčové pořadatele, ale také řady dobrovolníků tzv. „přespolňáků“, kteří pomáhali. Hned na úvod musím ale sdělit, že jsem kvůli velmi důležitým pracem, bohužel nemohl být jedním z nich a zúčastnit se naši nejdůležitější akce.

Proto budu vycházet ze skromného svědectví jedné z přítomných.

 

Jak je již na začátku napsáno, počasí bylo pro tento den nepříjemné. To se samozřejmě podepsalo na počtu návštěvníků, kterých se na Krmáši vystřídalo do dvou stovek.

Jazýčky i chuťové buňky všech, byly prý nadmíru spokojené s guláškem, kterému velel p.Kuhejda st. a zacvičující se J.Kokles a kterého se nečekaně i přes nízkou účast prodaly 3 kotle !!!.

 Palačinky se nakonec nedělaly a slíbený skákací, nafukovací hrad nebyl logicky pro děti nafouknut. Slibované přetahování lanem také padl. No, počasí bylo prostě proti nám.

U pivního zařízení stáli mladí Pustějovští, které střídala naše volejbalistka K.Stixová.

Hudbu jsem bohužel za nepřítomnosti domluveného Dj. za skromných podmínek zajistil já,donesením reprobeden a přehrávalo se automaticky, spíše jen pro poslech.

Jak to vypadalo večer mi bohužel není známo, ale věřím, že se obecenstvo bavilo.

 

Pro mou neúčast se bohužel pořídilo jen něco málo fotografií, které můžete shlédnout ve fotogalerii. Tím vyzívám a žádám všechny, kteří vlastní fotoaparát, aby jej nosily na naše akce.

 

Sdružení děkuje všem pořadatelům za odvedenou práci a doufá, že příští rok bude počasí hrát do našich karet a bude slunečné.