Jdi na obsah Jdi na menu
 


turnaj ve hře RINGO 11.8.2012

Pozval jsem vás na podporu našeho klokočovského týmu k prvním turnaji RINGO, které pořádalo sdružení strany ODS Příbor. Vzhledem k mizernému a deštivému počasí, se turnaj odehrál místo na koupališti v příborské Sokolovně. Tím pádem jsme neměli vaši podporu, ale i tak jsme se poprali s touto pro nás do té doby neznámou hrou. Při losu jsme se modlili, abychom nebyli první na řadě. Povedlo se. Po shlédnutí prvních dvou týmů, jsme vytvořili jakousi strategii „zmateného hráče“, která se nám povedla! První skóre- 15:3 a 15:6 poslalo naše soupeře do myšlenkové  euforie jistého vítězství. Ve zpocených,modrých tričkách se naše svaly vzedmuly a ukázaly, že není všem setům konec. Po vyřazení prchalovských a dalších dvou silných týmů, jsme se utkali v konečném souboji o první a druhé místo. Nervozita a vyhlídka na možnou prohru byla pro nás silnější než touha zvítězit. Po zdivočilém běhání na hřišti se náš tým zastavil a přenechal nejcennější kov soupeři. Pro nás to ale nebyla prohra, pro nás jistá výhra ve hře, kterou jsme v ten den poznali. Byla ještě doba získávání medailí v Londýně na LOH, a proto i my jsme se cítili jako sportovci z řad profesionálů a přispěli trochou do mlýna.

 

mini-dsc_0667.jpg klokočovský tým: zleva- Till K.ml., Pustějovský Z., Filip O.

 

 

Stříbrná placka, diplom, šampaňské a drobný dárek jsou našimi trofejemi na které jsme zaslouženě hrdi.

mini-dsc_0711.jpg

 


Těší nás, že se můžeme zúčastňovat takových a jiných sportovních akcí, které to naše okolí a obyvatele tak nějak stmeluje. Po turnajích v Ping-Pongu a Volejbale máme další pomyslný zářez na pažbě našeho sdružení. Třeba se rozhodneme přidat do našeho repertoáru sportu a turnajů také hru RINGO.  

mini-p1250333.jpg

 

Na závěr musím poděkovat organizačnímu týmu ODS za pozvání do turnaje v příjemném retro-prostředí a Doufám, že se co nejdříve opět setkáme a utkáme v nějakém tom sportovním, přátelském klání.

Více fotek z turnaje naleznete ve fotoalbu.

 

Za o.s.Klokočov   Karel Till ml.