Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj ve Stolním tenise 27.12.2023

Rok se s rokem sešel a my jsme opět uspořádali náš oblíbený turnaj. Každý vánoční turnaj v minulosti byl něčím specifický. Je to vlastně dobrá zpráva, protože nic není nikdy stejné a každý další ročník je svým způsobem výzva. Tento ročník byl unikátní tím, že ……. jsme rádi, že vůbec byl. 90 procent hráčů se přihlásilo během posledních pár hodin. Rozhodli jsme se tedy turnaj uspořádat, i když vše bylo narychlo, ale za ty roky nás máloco překvapí.

Turnaj jsme “odstartovali“ po 9 hodině 27.12.2023 v příborské sokolovně. Sešlo se celkem 16 hráčů a hráček.

V ženské kategorii se sešly 4 hráčky a trávily čas společně u jednoho herního stolu.

Vzhledem k vyššímu počtu stolů celý turnaj nebývale rychle odsýpal. Základní skupina v mužské kategorii byla odehraná již po poledni. Následovalo play-off, které nabídlo krásné souboje.

Finále například ukázal souboj otce a syna v podobně Oldřicha a Jana Seibertových. Ani zápas o bronz nezůstal finále nic dlužen, neboť se v něm utkalo stejné duo jako loni a to Dan Fabriger a Matyáš Janko. Ve finále ukázal pevnější nervy a zkušenosti Oldřich Seibert, stříbro tedy připadlo Janu Seibertovi a bronz obhájil Matyáš Janko.

V ženské kategorii zvítězil nováček Pavla Linartová a několikanásobná šampionka Adéla Fabrigerová se umístila na druhém místě. Třetí místo obsadila Věrka Krpcová.

Za klokočovské sdružení děkuji všem hráčům za účast i podporu a doufáme, že se zase potkáme v příštím roce u dalšího ročníku.

Děkujeme též městu Příbor za dlouholetou podporu našeho sdružení.

Libor Pustějovský