Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj ve Volejbale 14.6.2014

Třetí klokočovský turnaj ve Volejbale konaný 14.6.2014 na „našem“ hřišti“ se konal v aprílovém počasí! Kolem sedmé ranní jsme se radili zda konat turnaj zde, nebo v tělocvičně školy N.p.Loma. Navzdory nejistému počasí jsme to nakonec riskli a začaly venkovní přípravy.

Vše probíhalo dle plánu. Kolem deváté jsme přivítali pět družstev (viz.spodní část textu později bude vložen seznam a tabulka), které se vrhly ihned na hřiště. Pak začalo pravé zápolení. Po asi dvou hodinách se ale počasí začalo kazit a některé týmy dohrávaly za deště. Naštěstí jsme měli k dispozici stany, kde se sportovci schovali a zahřáli čajem a teplou zelnačkou. Po chvíli se počasí umoudřilo a pokračovalo se v mači. To ovšem dlouho netrvalo a déšt se vrátil také s hromobitím i blesky. To už jsme ale boj s přírodou vzdali a přesunuli jsme se do tělocvičny školy. Tam se odehrál zbytek zápasů, ale již bez týmu Prchalova, který pro nedostatek suchého oblečení, boje o vítězství bohužel vzdal. S úderem 15-té hodiny bylo po všem. Po přesunu všech účastníků zpět na již zasluněné hřiště, se vyhlašovaly výsledky a rozdaly hodnotné ceny. Mořkov, vítěz lonského ročníku donesl pohár, abychom jej mohli předat vítězi letošnímu, kterým se stal tým „mladých Bizonů“ z Příbora. Na klokočovský tým zůstalo s jedním vítězstvím místo bramborové. Paradoxem ovšem je, že tým Klokočova porazil jako jediné, lonské vítěze z Mořkova!!

Úplně ke konci sportovního dne jsme si u pivka a nějaké té štamprlky popovídali a návdavkem zahráli s mořkovskýma nezávazný mač. Z důvodu blížícího se opětovného deště, následovalo rychlé uklízení stanů,laviček a zařízení. Po vzoru jistě všem známé Hrabalové komedie, se celá skupina klokočovjanů odebrala do svých domovů hezky pěšky vedle svého kola, aby se nestal nějaký ten malér, nebo nedejbože nepřišli o ventilky. To ovšem nebyla až tak pravda, poněvadž i přes veškerou snahu jiných zabránit neštěstí jednoho veselého, se jedno malé stalo. Nebudu prozrazovat oč jde, snad či možná se o tom dozvíte od jiných, nebo na našem klokočovském plese v tradičním pokecu.

Přes to všechno, se celý den v rytmu sportu vydařil a my se těšíme na další ročník, kterým se doufejme přiblížíme k tomu vysněnému klokočovskému poháru. 

Na závěr musíme poděkovat organizátorům a obsluze bufetu za náročnou práci v dešti.

 

Fotografie tradičně ve fotoalbu

Za o.s.Klokočov Till K. ml.