Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.ročník Turnaj ve Volejbale 25.6.2022

article preview

Jubilejní desáty klokočovský turnaj ve Volejbale konaný 25.6. na „našem“ hřišti“ se konal za krásného, slunečného počasí. Ráno v osm hodin se sešli pořadatelé, aby se nachystalo vše potřebné. Kolem deváté jsme přivítali šest družstev , které se po registraci a zaplacení startovného, vrhly ihned na hřiště. Pak začalo pravé zápolení. Proti sobě stály týmy: Výpitci, Odpadlíci, Vc Já, Bílý Balet, Pat a Mat, Kopřivnice. Kopřivnický tým donesl navíc putovní pohár, který vloni získal. Celý den byl krásně slunečný, a upocení sportovci se bili o každý bod. Naštěstí byla možnost po souboji se ovlažit sprchou. Sport a zvláště Volejbal je kontaktní hra. O tom se přesvědčil hlavně jeden nejmenovaný z klokočovského týmu, který po srážce s protihráčem upadl tak nešťastně, že se asi po dvou hodinách vrátil o berlích a se sádrou na noze. Bral to naštěstí s klidem a sportovně, konec konců je prý na to zvyklý.:-) .

Během celého dne se nabízely chladné nápoje, čepované pivo, a také něco na zub. Párky s klobásami šly rychle na odbyt, a ke konci akce již nebylo co nabízet. S úderem 16-té hodiny se odehrál finálový zápas mezi Bílým baletem a Kopřivnicí a bylo po všem. O půl páté se vyhlašovaly výsledky a rozdaly hodnotné ceny. A jak to nakonec dopadlo?

Odpadlíci bramborová medaile, třetí místo a zároveň poprvé v historii soutěže stáli na bedně klokočovští Pat a Mat, stříbro bral tým Bílý balet, no a tým z Kopřivnice obhájil loňské vítězství, takže klokočovský, putovní pohár který dovezli, si znovu odváželi. Všem patří velké gratulace k podanému výkonu.

Úplně ke konci sportovního dne jsme si u pivka a nějaké té štamprlky popovídali a pomalu se odebrali odpočívat.

Letošní ročník oproti jiným měla na starosti Marťa Filipová s bratrem Petrem. Byla to jejich premiéra, a myslím, že dopadla perfektně. Také všem organizátorům a obsluze občerstvení patří velké díky. Celý den v rytmu sportu se vydařil a my se těšíme na další ročník, kterým se doufejme přiblížíme k tomu vysněnému klokočovskému poháru.  Fogorfafie z akce naleznete ve fotoalbu našich stránek. WWW.KLOKOCOV.COM

Karel Till ml.