Jdi na obsah Jdi na menu
 


Volejbalový turnaj 30.6.2012

Poslední den v červnu 2012 byl v Klokočově ve znamení sportu a zábavy.

Historicky první turnaj ve volejbale na hřišti v Klokočově proběhl víceméně dle očekávání a navíc ve velikém hicu!. Přihlásilo se na něj 6 týmů, ale než přišel den D, dva z nich účast vypověděli. Ať jsou důvody jakékoli, jejich chyba. Šance na výhru byly opravdu velké. Mezi soutěžícími byly jak hráči namátkoví, tak i ti, co hrají třeba pravidelně.

Pro pořadatele znamenal start dne už od 5ti hodin ráno. Vstát a chystat potřebné prvky, až po devátou hodinu, kde začala samotná prezentace, zápis, seznámení s pravidly, až samotný start turnaje. Musím podotknout, že hrací plocha i přes její nerovný povrch byla perfektně připravená. Teď už jenom zbývalo se pořádně rozcvičit a praštit do balónu.

Názvy týmů:       LDN , Gragasovy děti, Prchalov, Klokočov.

Postup jsme upravili tak, aby všechny týmy hráli se všemi. Na dva vítězné sety každý do 25ti bodů. Musím podotknout, že den byl opravdu parný a každý vzal za vděk, možnost si sprchnout a ochladit rozehřáté tělo. Těm co měli hlad, byla nabídnuta výborná zelňačka a ke konci také vařený párek s hořčicí. Vyprahlá hrdla se zalévaly chlazeným pivem, nebo limonádou. Během celého dne doprovodná hudba a skvělá nálada. Co víc si přát k sobotnímu krásnému dni?, snad už jen zvítězit.

Pod taktovkou rozhodčího se žlutou kartou v ruce, se týmy utkaly a zahrály ty nejlepší zápasy. Po odehrání všech, se natiskly plakáty a hurá na vyhlášení vítězů a poražených.

 

fotografie0121.jpg

fotografie0123.jpgfotografie0122.jpg

volejbalové medaile pro rok 2012

 

 

 

 

                          bronz                                                        stříbro                    

fotografie0124.jpg

zlato

 

Z rukou rozhodčího byly předány medaile třem nejlepším a diplomy s šampaňským všem týmům. Místa umístění se museli nakonec vzhledem ke stejnému skóre třech týmů rozhodnout počtem odehraných správných míčů. Opravdu to bylo náročné a snad i spravedlivé. Mohli si také zahrát vzájemné zápasy, ale hráči toho měli v tom parnu jak se říká "plné kecky"                                             

Tady máme konečné pořadí výsledků utkání:

 

1.      místo tým Prchalova

nechtěli být fotografováni

 

2.      místo tým Klokočova

mini-p1230254.jpg

 

3.      místo tým Gragasových dětí

mini-p1230255.jpg

 

4.      místo tým LDN

nechtěli být fotografováni

 

KOMPLETNÍ SESTAVY TÝMŮ

 

mini-p1230250.jpg

 

 

Až na nějaké menší nedostatky proběhl turnaj skvěle a všichni se shodli, že další ročník není od věci a určitě se opět zúčastní. Já se budu těšit a za celé sdružení děkuji pořadatelům za jeho zorganizování.

Na konec přidávám fotky pro Vaši představu, jak turnaj probíhal. Ty jsou však v galerii fotoalba.

 

                                                                                                       K.Till ml.